Sessiz sedasız evlendiği öğrenilen Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük iş insanı ile 65 yaşında ilk evliliğini yaptı.

Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz

Yeşilçam’ın ‘Afrodit’ lakaplı ünlü oyuncusu Banu Alkan, 2022 yılında Hollanda’da yaşayan Türk iş insanı Kemal Yıldız ile evliliğe ilk adımı atmış ve nişanlandığını açıklayarak nişan yüzüğünü de sosyal medyadan paylaşmıştı. Ünlü ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, daha önce 20 yıl yasak aşk yaşayan ve bugüne kadar hiç evlenmeyen yakın dostu Banu Alkan’nın, 65 yaşında ilk evliliğini yaptığını duyurdu.

GELİNLİK GİYEREK DÜĞÜN YAPACAK!

Kendi internet sitesinde yayınlanan bugünkü yazısında, Afrodit’in düğün için hazırlık yaptığını da kaleme alan Onur Akay, “Yeşilçam’ın Afrodit’i Banu Alkan’ın, 2022 yılında nişanlandığı iş insanı Kemal Yıldız’la düğün yapmadan sessiz sedasız evlendiğini öğrendim. İlk evliliğini yapan Afrodit, şu şıralar ise gelinlik giyeceği düğün için hazırlık yapıyor. Banu ablama ve eniştemiz Kemal Yıldız’a bir ömür boyu mutluluklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Kemal Yıldız’la nişanlı olduğu dönemde, Yıldız’ın evli ve çocuğu olduğu ortaya çıkmıştı.

ÖLENE KADAR AYRILMAMIŞTI!

17 yaşındayken babasından sadece 2 yaş büyük evli ve zengin bir iş insanı olan Gürbüz Hanif’le yasak aşk yaşamaya başlayan Banu Alkan, 20 yıl boyunca süren bu ilişkisinde ikinci kadın olmayı kabullenmişti. Alkan, kanser teşhisi konulan ve kısa süre sonra vefat eden Hanif'ten ölene kadar ayrılmamıştı. Hanif, Vehbi Koç'un da akrabasıydı.

Banu Alkan, daha sonra ise kendisinden 11 yaş küçük Murat Taşdemir’le aşk yaşamıştı.