Çamaşır makinesi fiyatları belli bazı etmenlere bağlı olarak değişir. Bu nedenle bir ürün satın alırken dikkat etmeniz gereken birden fazla özellik bulunur. Çamaşır makinesi marka ve modeli bunlardan ilki olabilir. Aynı özellikteki makinelerin farklı marka ve modellerinin fiyatlarının değiştiğini görebilirsiniz. Bunun da farklı nedenleri olabilir. Kg kapasitesi, motor gücü, yedek parça ve servis seçenekleri de fiyat konusunda belirleyicidir. Servis kalitesine bağlı olarak çamaşır makinesi fiyatlarının geniş bir skalası var. Örneğin servis ağı geniş olan Arçelik çamaşır makinesi fiyatları ile servis imkanı bulunmayan bir markanın fiyatları farklı olabilir. Bu nedenle seçim yaparken derinlemesine araştırma yapmanız gerekebilir.

Camasir Makinesi Fiyatlarini Belirleyen Detaylar Nelerdir

Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Belirleyen Püf Noktaları

Yıkama cihazı satın alırken ilk yapmanız gereken şey ihtiyacınız olan özellikleri belirlemek ve kalitesine dikkat etmek olmalıdır. Bu sayede gereksiz özellikler için ekstra ödeme yapmamış olursunuz. Eğer servis ağına uzaksanız seçimi de buna göre yapmalısınız. Servis ve yedek parça ağı nedeniyle Beko çamaşır makinesi fiyatları ile diğer markalar arasında farklılıklar olabilir.

Enerji Verimliliği Elektrik Faturanız İçin Önemli

Enerji etiketleri 2021 yılında tamamen yenilendi. Artık A sınıfından başlayıp G'ye kadar devam eder. A sınıf enerji etiketine sahip ürün eskiden ilk orta verimlilik sayılırken bugün en yüksek enerji verimlilik sınıfı kabul edilir. A'dan G'ye doğru uzaklaştıkça enerji tüketimi daha çok artar. Evde yaşayan birey sayısına ve yıkama sıklığına da bağlı olarak bu ufak detaya dikkat etmeniz durumunda beklenmedik elektrik faturası ile karşılaşmazsınız.

Kg Kapasitesi Sizin İhtiyaçlarınızı Karşılamalı

Yorgan, yastık ve halıları yıkabilmek için en az 9 hatta 10 kg yıkama kapasitesi olanlar tercih edilmesi gerekir. Ancak bu tür eşyaları zaten evde yıkamıyorsanız ve tek kişi yaşıyorsunuz bu boyutta bir ürün tercih etmeniz gerekmez. Beko 9 kg çamaşır makinesi fiyatları ile aynı markanın 7 kg'lık modelinin fiyatları farklıdır. Bu nedenle kullanım tarzınız da fiyatı belirler. Benzer bir farklılığı Bosch çamaşır makinesi fiyatlarında da görebilirsiniz. Dolayısıyla bu farklılık markadan ziyade kapasite ile alakalıdır. Daha çok 9 ile 10 kg kapasiteli yıkama cihazları görülse de daha düşük ve yüksek kg kapasiteli olanlar da var. Üstelik kg kapasitesi arttıkça ve içini doldurma oranı azaldıkça kıyafetler daha az kırışır.

Küçük Evler İçin Kurutmalı Yıkama Cihazı Şart

Küçük evlerde özellikle kışın yıkanan kıyafetleri eğer kapalı bir balkonu yoksa evde asacak yer bulmak büyük problem olur. O yüzden bu kısıtlı metrekarelere sahip evlerde kurutmalı yıkama cihazları tercih etmek gerekir. Ancak iki işi bir cihazın yapabileceği şekilde tasarlandığından kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları sadece yıkama yapanlara göre daha fazladır. Ama bu sayede iki cihaz parasından ve yerden tasarruf sağlarsınız.

KONYARAY, ulaşımın ana omurgası olacak KONYARAY, ulaşımın ana omurgası olacak

Teknoloji İle Birlikte Gelişen Programlar ve Ekstra Özelliklerle Daha Pratik

Yeni cihazlarda kg kapasitesi ne kadar büyük olursa olsun tamburun içine koyduğunuz eşyaların kilosunu hesaplayarak ona göre enerji ve su harcar. Erteleme özelliği sayesinde evden çıkarken çalıştırdığınız cihazı siz eve gelmeye yakın veya bitmesini istediğiniz zaman dilimine göre ayarlayabilirsiniz. Eğer wi-fi özelliği varsa cep telefonunuzla uzaktan yönetmeniz de mümkün. Tam cihazınızı çalıştırdınız ve çok geçmeden kirli bir elbisenizi gördünüz ekle tuşuna basarak bu ufak pürüzü de çözebilirsiniz. Kirli olmayan bir kez giydiğiniz kıyafetleri yıkanmış gibi kokulardan arındırmak için havalandırma programından yararlanabilirsiniz.

Evini Sevenler ve Bütçesini Düşünenler İçin Koçtaş

Çamaşır makinesi fiyatlarını etkileyen unsurlar aşağı yukarı bu şekilde listelenebilir. Bu özelliklerden hangisi sizin için önemli olup olmadığını ancak siz belirleyebilirsiniz. En kısa zamanda Koçtaş web sitesine göz atarak çamaşır makinesi fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Bu şekilde kullanım alanınız ve tercihinize göre geniş ürün seçeneklerinden birini değerlendirebilir, hemen sipariş verebilirsiniz.