Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği Mövenpick otelde Hatay’da açılacak olan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi için bir iftar yemeği düzenledi. Yemeğe katılım yoğun olurken sanatçı Yılmaz Morgül seslendirdiği şarkılarla katılımcılara müzik ziyafeti sundu.

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ERDODER) geçtiğimiz gece İzmir Mövenpick otelde geliri Hatay’da yapılacak olan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesine aktarılacak bir iftar yemeği düzenledi. Geceye sanatçı Pınar Aylin ve eşi Süleyman Erbaykent katılırken yemeğin ardından ünlü sanatçı Yılmaz Morgül şarkılarıyla bağışçılara müzik ziyafeti sundu. Derneği kurucu başkanı Canan Göztepe, önceliklerinin deprem noktası olan Hatay’a öncelik vermek olduklarını söyledi ve “Annem Hataylı orayı çok iyi bilirim. En son yardım için Hatay’a gittiğimde göz yaşlarımı tutamadım. Sizlerin yardımıyla orada yeni doğan yoğun bakım ünitesi yapacağız. Bugüne kadar hiçbir şeyi tek başımıza yapmadık hep sizlerin yardımıyla yaptık. Uzun yıllar önce iki defa prematüre evlat kaybetmiş bir anneyim. Maalesef iki evladımı da kaybettim çok ağladım başka anneler ağlamasın diye bu derneği kurdum. Bu acıları prematüre doğum yapan anneler çok iyi anlar. Bizimle alay edenler oluyor ne olacak diye ancak ne zaman ansam içim titrer anneler hiçbir zaman unutmaz” dedi.

“ONLAR HAYATIN KÜÇÜK MUCİZELERİ”

“Bende bir prematüre annesiyim” diyen derneğin İzmir Şube Başkanı Işılay Ergün Dede “Prematüre bebek sahibi ailelerin yaşadığı her türlü zorluğu, korkuyu, endişeyi yakından yaşamış bir anne olarak aranızdayım. Bu nedenle Erdoder benim ve ailem için ayrı bir önem taşımaktadır. Prematüre bebekler hayatın küçük mucizeleridir” ifadelerini kullandı.

AÇIK ARTIRMA İLE BAĞIŞ YAPILDI

Grabuna filminin galası yapıldı Grabuna filminin galası yapıldı

Akşamın ilerleyen saatlerinde sanatçı Yılmaz Morgül’ün seslendirdiği şarkılara eşlik eden katılımcılar açık artırma da sergilenen ürünleri satın alarak bağışta bulundu. Elleri olmayan engelli bir ressamın çizdiği tabloyu ve Mustafa Kemal Atatürk tablosunu Didem Özkardeş satın alırken satışa sunulan pırlanta küpeleri Tuğba Kuyumcu satın aldı. Yoğun talebin olduğu el yapımı soy ağacını ise Ediz Özkardeş açık artırma sonucunda satın aldı. Gecenin sonunda ise dernek başkanı Canan Göztepe’ye, Yılmaz Morgül’e, Pınar Aylin’e ve Mövenpick Otel yetkilisi Ediz Özkardeş’e plaket takdim edildi.

Erdoder Izmirde Hatay Icin Iftar Yemegi Duzenlendi7Erdoder Izmirde Hatay Icin Iftar Yemegi Duzenlendi8Erdoder Izmirde Hatay Icin Iftar Yemegi Duzenlendi4Erdoder Izmirde Hatay Icin Iftar Yemegi Duzenlendi5Erdoder Izmirde Hatay Icin Iftar Yemegi Duzenlendi6Erdoder Izmirde Hatay Icin Iftar Yemegi Duzenlendi2Erdoder Izmirde Hatay Icin Iftar Yemegi Duzenlendi3Erdoder Izmirde Hatay Icin Iftar Yemegi Duzenlendi1