Erzincan’dan çıkan ve optik sektöründe 22 yıllık deneyime sahip Esra Coşkun, kendi gözlük markası Esrada ile sektörde fark yarattı.

Tutkuyla başladığı optisyenlik kariyerinde, sektörün ihtiyaçlarını gözlemleyerek her geçen gün büyüyen Esrada, yenilikçi tasarımları ve kaliteli ürünleriyle kısa sürede dikkat çekti ve övgü topladı.

Sadece dört yıl içinde uluslararası alanda büyük bir başarıya imza atan Esrada, yapay zeka ölçümlerinde Türkiye’deki tüm gözlük markalarını geride bırakarak ödül kazandı.

Bu başarı, Esrada markasının kalitesini ve sektördeki yenilikçi yaklaşımını kanıtlar nitelikte.

Tuğçe Sarıkaya Event tarafından düzenlenen Best of Europe Awards, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda yapılan törenle sahiplerini buldu.

Özge Ulusoy ve Kayhan Kılbaşoğlu’nun sunduğu törende yapay zekâ tarafından belirlenen isim ve kurumlara ödülleri takdim edildi.

Best of Europe Awards töreninde konuşan Esra Coşkun, aldığı ödülle gurur duyduğunu belirtti. Ekibine, ailesine ve destekçilerine teşekkür eden Esra Coşkun, bu ödülün sadece bir başlangıç olduğunu vurguladı.

Nehaber24 mikrofonuna konuşan Esra Coşkun, Erzincan’da dört, Ankara’da bir mağaza ve Erzurum’da Doğu Anadolu bölgesi bayisi olarak faaliyet gösterdiklerini belirtti. Ayrıca, dijital platformlarda da aktif olan Esrada, N11, Trendyol, Hepsiburada ve Çiçeksepeti gibi e-ticaret sitelerinde yer alıyor.

Renault’dan yeni Kangoo ailesi Türkiye’de Renault’dan yeni Kangoo ailesi Türkiye’de

Şu anda 25 kişilik bir ekiple çalışan Esra Coşkun, daha büyük başarılara ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.