Geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurul ve seçim sonrası Erzurum-Bayburt-Gümüşhane Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Dr. Furkan Soner Taş seçildi. Seçim sonuçları hem şehirde hem de tıp camiasında olumlu karşılandı.

Dr. Taş seçim sonrası yaptığı açıklamada: “Odamızın seçimleri sükûnet içinde ve demokrasinin gereklilikleri doğrultusunda gerçekleştirildi. Yönetim kurulumuz adına önceki dönem yönetim kurulu başkanımız Doç. Dr. M. Çağatay Engin’e ve değerli yönetimine şükranlarımızı sunuyorum. Allah birliğimizi daim etsin. Bu bir bayrak yarışıdır. Amacımız bayrağı daha ilerilere taşımaktır ve bütün çabamız bu yönde olacaktır. Erzurum-Bayburt-Gümüşhane Tabip Odası olarak devletimizin emrinde milletimizin hizmetinde olacağımızı, bu düsturun dışında faaliyet gösteren birtakım çevrelere tolerans göstermeksizin tavrımızı açıkça göstereceğimizi ifade etmek isterim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz.” sözündeki güven esasına layık faaliyetler icra etme yolunda yoğun gayret sarf edeceğiz.” dedi.

MSB Mehteran Birliği, Erzincan’da konser verdi MSB Mehteran Birliği, Erzincan’da konser verdi

Yapılan seçimlerin sonucunda Yönetim Kuruluna; Furkan Soner Taş, Celal Yazıcı, Ayşe Nur Daş, Ender Bastem, Andaç Karadeniz, Gökhan Tekin, Orhun Dönmez, Denetleme Kuruluna; Fatih Aras, Ömer Kuran, Oğuzhan Aygün, Onur Kuruluna; Ahmet Nezih Kök, İdeal Bera Yılmaz Kartal, Konca Altunkaynak, Zeynep Çakır, Zahide Koşan ve Üst Kurul Delegeline; M. Çağatay Engin, M. Cenk Turgut, Halil İbrahim Taşci, Gökhan Aras, Serdar Gözüm, Fatih Kacıroğlu, Burhan Gündoğdu seçildi.