Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi’nde eğitmen Ayşe Gül Gündüz eşliğinde karakalem eğitimleri başladı.

Karaman’da gençlik merkezi bünyesinde açılan ücretsiz kurslar çocuk ve gençlerin gelişimlerine destek olmaya devam ediyor. Son olarak resim öğretmeni Ayşe Gül Gündüz tarafından verilen karakalem kursuna katılan 9-29 yaş arası kursiyerler, karakalem tutkularını kağıda dökme fırsatı buluyor. Sabır ve dikkat gerektiren karakalem kursuna katılan kursiyerler, öğrendikleri bilgiler sayesinde becerilerini de kullanarak, eserlere hayat veriyor. Bunun yanı sıra kursa katılan kursiyerler, günün stres ve sıkıntısını da resim yaparak atıyor.

Karakalem kursuna ilginin yüksek olduğunu belirten Ayşe Gündüz, “Hafta içi Perşembe ve Cuma günleri 16.00-17.30 saatleri arasında devam eden eğitimlerimiz 3 aylık periyotlar halinde planlandı. İlk eğitim sürecimiz Nisan ayına kadar devam edecek. Nisan ayının başında yeni eğitim dönemine başlayacağız. Nisan ayı içerisinde eğitimlerimize katılmak isteyen kursiyerlerimiz başvurularını gençlik merkezine yapabilecek” diye konuştu.