İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı sert açıklamalar sonrası Altılı Masa’dan kalkarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkmıştı. Akşener’in masadan kalkması sonrası ittifak arası istifalar ve gerginlikler sürüyor.

Erzincan Belediyesi Meclis Üyesi Dağhan Çakmak, "Meclis üyeliği görevine CHP listelerinden seçildiğini, bugünse gelinen noktada ittifakın dağıldığını" belirtip CHP'ye saygısından dolayı görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

YENİ MECLİS ÜYESİ HAKAN ÇAĞLAR OLDU

İYİ Partili Dağhan Çakmak’tan boşalan Erzincan Belediyesi Meclisi üyeliğine CHP kontenjanından Hakan Çağlar’ın geçtiği öğrenildi.

HAKAN ÇAĞLAR KİMDİR?

1987 yılında İstanbul/Üsküdar’da hayata geldi. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur ve aslen Gümüşhane'lidir. 2012/2015 dönemi Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

Erzincan Üniversitesinde ki öğrenim yıllarında, siyasal etüdler üzerinde çalışmalar yapmıştır ve üniversite gençliğini "Sosyal Demokrat Gençlik" kulübü adı altında Cumhuriyet Halk Partisi saflarında siyasete kazandırmıştır.

2015/2019 Yılları arasında CHP Erzincan İl Başkanlığında Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

2019 Yerel Seçimlerinde CHP Listelerinden 7.sıradan belediye meclis üyeliğine aday gösterilmiştir. Seçim sonuçlarında çok az bir oy farkı ile meclise giremedi, 1.yedek sıraya gelen Hakan Çağlar dönemin partisinin belediye başkan adayından fazla oy aldığı ile bilinmektedir. Ve halen aktif siyasette olan Çağlar, Grafiker/İş İnsanı, Evli ve 1 çocuk babasıdır.