Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak İl Başkanlığınca 31 Mart Yerel Seçimleri Proje, Tanıtım ve İstişare Toplantısı düzenlendi.

Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘31 Mart Yerel Seçimleri Proje, Tanıtım ve İstişare Toplantısına’ MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Balta, MHP Uşak KAÇEP Başkanı Gülcan Mavi, MHP Uşak Ülkü Ocakları İl Başkanı Gürkan Uğursuz, yönetim kurulu üyeleri, ve partililer katıldı.

Toplantıda açılış konuşması yapan MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, “Halka hizmeti, Hakk’a hizmet olarak benimsemiş, özümsemiş ve kendine şiar edinmiş Ülkücü Hareketin vefakar, cefakar evlatları omuz omuza hedefine ulaşacaktır inşallah. Bizlere düşen, sımsıkı kenetlenip, surda gedik açmak isteyen düşmanlara fırsat vermeden, her Ülkücüye yakışan vakur bir duruşla; sarsılmaz bir iman ve azimle mücadele etmektir. Şüphesiz bizler Seferle yükümlüyüz. Sefer bizim zafer ise Yüce Allah’ındır. Duamızda, kendi davası için sefere çıkmış, bedeller ödemiş, Şehitler vermiş ve mükâfatını yalnızca kendisinden beklemiş Ülkücü hareketin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Başbuğ Türkeş’in evlatları, Türkmen Beyi Devlet Bahçeli’nin yol arkadaşları, Şehitlerimizin mirasçısı, Gazilerimizin emanetçisi kıymetli Ülküdaşlarım; bizler 31 Marta doğru emin adımlarla ilerlerken ayırmadan ayrışmadan Uşak için canla başla mücadeleye devam edeceğiz ve birliğin gücüyle bütün engelleri aşa aşa bu şehri ve bu şehirde yaşayan herkesi emaneti bilecek Şehrül-Emini seçeceğiz inşallah. Bu şehirde doğmuş, büyümüş ve hala bu şehrin ekmeğini yiyip, suyunu içen bir kardeşiniz olarak sizlere söz veriyorum. Allah’ın izniyle 31 Mart günü zafere ulaştığımızda Aşıklar diyarı, ilkler şehri Uşağımız hakkettiği değeri görecek ve daha önce olduğu gibi yine Milliyetçi Hareket kadrolarıyla birbirinden kıymetli hizmetlere ve eserlere kavuşacaktır. Yeter ki değerli hemşerilerimiz bize destek versin ve bizi yerelde iktidara taşısın.” dedi.

Açılış konuşmanın ardından merkez, ilçe ve beldelerin adayları ve aday adayları sahneye çıkarılarak tanıtılırken, ardından MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateşin özgeçmişi ve projeleri hakkında sinevizyon gösterimi yapıldı.

MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, yurt dışında yaşamış olduğu zorluklara boyun eğmeyerek bugünlere geldiği dile getirerek; “Bu toprakların öz evladı olarak uzun yıllar Avrupa’da kalmış; Türk gibi yaşamanın, Türk gibi bakmanın, Türk gibi düşünmenin, Türk gibi konuşmanın kısacası Türk olmanın ve Türk kalmanın zorluğunu yaşamış; baskı altında kalsa da boyun eğmemiş, hor görülse de minnet etmemiş, zorluklar çıkarılsa da yılmamış, bir kardeşiniz olarak huzurlarınızdayım. Döner dönmez de kolları sıvayarak şehrimizi geliştirecek, değiştirecek, şehrimize vizyon katacak projeleri bir bir hayata geçirmeye başladık. Şimdi ise Proje sunumunda gördüğünüz eserlerin tamamını ve daha fazlasını şehrimize kazandıracak o güç, o bilgi ve birikim Allahın izniyle bu kardeşiniz de mevcuttur” dedi.

Hiçbir zaman hedeflerinin yarım kalmadığını dile getiren Ateş, “Kıymetli dava arkadaşlarım, bu kardeşiniz Allah’ın izniyle hiçbir işini yarım bırakmamıştır. İnşallah yine Allah’ın izni teşkilatımızın desteği, dava arkadaşlarımızın omuz vermeleriyle bu işimiz de yarım kalmayacak Uşak Belediyesine 3 hilal asılacaktır. Ülkücünün yarım bıraktığı iş yoktur, Ülkücü inanmadığı yola çıkma, Ülkücü hedefinden şaşmaz ve Ülkücü yolundan sapmaz. İşte bizde yolumuzdan sapmadan, hedefimizden şaşmadan, ülkümüzden bir adım dahi geri atmadan. Sefer bizden, zafer Allah’tan diyerek yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Program, partiye yeni üye olan partililere rozet takma töreniyle son buldu.