Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Çorum’un ve taraftarların şampiyonluğu hak ettiğini belirterek, "İnşallah şampiyonluğu beraber kutlarız" dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum FK bugün sahasında Erşin Grup Nazilli Belediyespor’u ağırladı. Çorum Şehir Stadyumu’nda oynan maçı Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere her maç olduğu gibi bu karşılaşmayı da tribünden izleyerek kırmızı-siyahlı ekibi yalnız bırakmadı. Çorum FK’nın galibiyetiyle biten maçın ardından Bakan Yardımcısı, Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın ile birlikte taraftar gruplarından Kırmızı Şimşekleri ziyaret etti.

Çorumun bu şehrin ortak paydası olduğunu vurgulayan Bakan Yardımcısı Dere, İlk yarı bazı şanssızlıklar yaşadık. Ama bu sezon sonuna kadar gideceğiz. Play-off’a kalıp kimseyi heyecanlandırmaya gerek yok. Şampiyon olup bu işi bitirelim. Çorum FK, 1. Lig’de çok rahat oynayabileceği bir kapasitesi var. Herkes üzerine düşeni yapacak. Orada da iyi bir planlama ile Süper ligi zorlaması lazım. Bir günde, bir yılda olmaz bu planlama. Bunun içinde kulüp başkanımız ve ekibi bir şans. İnşallah hep birlikte el ele vererek bu yıl 1. Lig’e çıkarız. Ondan sonra 2-3 yıllık bir planlama ile Süper Lig’e çıkarız" diye konuştu.

Çorumun ve taraftarları Süper Lig’i hak ettiğini vurgulayan Dere, Bu birlikteliği muhafaza etmemiz lazım. Burada hiçbir fark yok. Siyasi parti farkı yok. Dil, din farkı yok. Ortak payda Çorum. Çorumspor’un özelliği bu işte. Herkes farklı düşünebilir ama stada girince tek derdimiz Çorum" ifadelerini kullandı.

Dere, ziyarette sohbet ettiği taraftarları bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.