Diyarbakır’da 100 dolar bozmasını istedikleri kuyumcuyu darp ettiler Diyarbakır’da 100 dolar bozmasını istedikleri kuyumcuyu darp ettiler

Kartal'da bir rezidans dairesinde yaşanan trajik bir olayda, Ömer Öktem adlı bir kişi, tartıştığı kadın Selin Yalın'ı tabancayla vurarak öldürdü. Ardından, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Ancak polis tarafından gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf etti.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü Kartal'daki bir rezidansta gerçekleşti. Ömer Öktem, uzun süredir ilişkisi olan estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile vurarak öldürdü. Daha sonra, Yalın'ın eniştesi Mesut Toğay'ı arayarak intihar ettiğini iddia etti. Ancak, Yalın'ın yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede, kadının kafasının arkasında yoğun kan bulunduğunu ve elinde tabanca olduğunu tespit etti.

Ömer Öktem, ifadesinde Yalın ile 8 yıldır dini nikahlı olduklarını, olay günü buluştuklarını ve alkol aldıklarını belirtti. Tartışmanın ardından duvara 8 el ateş açtığını ve silahı kenara bıraktıktan sonra Yalın'ın aynı silahla intihar ettiğini iddia etti. Ancak polis tarafından yapılan sorgulama sonucunda cinayeti işlediğini itiraf etti. Gözaltına alınan Öktem, emniyetteki işlemlerin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Öktem, savcılık ifadesinde Selin Yalın'ın ölümünün kaza olduğunu iddia etse de, adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.