Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti

Müzisyen bir babanın ve öğretmen bir annenin çocuğu olan Yelda Başaran, doğuştan delik kalbiyle hayata 1-0 yenik başladı. Ancak küçük yaşında gösterdiği mücadele ve kararlılıkla dikkat çekti. Gençlik yıllarında Eczacıbaşı Spor Kulübü'nde voleybol oynarken, sağlık sorunları nedeniyle spor kariyerine son vermek zorunda kaldı. Ancak müzik tutkusuyla babasının izinden gitmeye karar verdi ve müzik dünyasında önemli bir yer edindi.

Şöhretin getirdiği yüzeysel yaşam tarzını reddeden Yelda Başaran, hayatı boyunca insanlara dokunarak daha anlamlı bir yaşam sürmek istediğini belirtti. Bu nedenle, İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde yüksek lisans yapmaya karar verdi ve akademik kariyerine geri döndü. Okul birincisi olarak başarısını taçlandıran Yelda, sağlıklı yaşam konusunda çeşitli programlar sunarak ve gönüllü terapistlik yaparak insanlara ilham olmaya çalıştı.

Yelda Başaran, hayatındaki zorluklara karşı motivasyonunu hiç kaybetmeden ilerleyerek, iyi bir insan olmayı ve sağlıklı, kaliteli bir yaşam sürmeyi amaçladığını vurguladı. Mucize yaşamını, elde ettiği başarılarla süsleyen Yelda, insanlara ilham olmaya devam etmek istiyor.

Yelda Başaran'ın Hikayesi2