Hakan Sabancı Kimdir? Hakan Sabancı Kimdir?

Bir diyetisyenle çalışmak, beslenme düzenlerini ve genel sağlık durumlarını iyileştirmek isteyenler için son derece faydalı olacaktır. Bir diyetisyen, bireysel ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize göre kişiselleştirilmiş bir yemek planı oluşturmanıza yardımcı olacaktır.. Ayrıca uygun porsiyon boyutları, sağlıklı beslenme alışkanlıkları, market alışverişi ve yemek hazırlama ipuçları konusunda da eğitim verebilirler. Buna ek olarak, bir diyetisyen belirli diyetler ve takviyeler kullanarak kronik sağlık koşullarının yönetilmesine yardımcı olabilir.

Diyetisyene Gitmeden Zayıflayamaz Mıyım?

Tabiki de zayıflayabilirsiniz ancak sadece tartıda göreceğiniz sonucun değişmesi doğru kilo verdiğinizi göstermez. Önemli olan şok diyetler uygulayarak yada kafanıza göre beslenme planı oluşturarak vücuttan kas kaybı ve su kaybı yaşanması değildir. Kas kaybını bu zırva diyetlerle 3 günde sağlarsınız ancak tekrar geri kazanmak için günlerce spor salonundan çıkamazsınız. Bu nedenle dengeli beslenmenizi sağlayacak profesyonel destek almanız çok önemli. Diyetisyenler aynı zamanda beslenme kontrolünüzü gerçekleştirerek, sürecinizin gidişatını kontrol edip sizleri yönlendirmektedir. Bu bilince sahip olmanız daha sağlıklı beslenmenizi gerektir.

Komşunun Diyeti Size Uymaz

Teyzemin oğlu şu diyeti yaptı 4 kilo verdi, dayımın kızı su diyetini uyguladı 10 kilo verdi. Önemli olan sadece kilo vermek değil, hem sağlıklı kilo vermek hemde verdiğiniz kiloları tekrar geri almamak. Bu nedenle kendi günlük yaşantınıza, beslenme tarzınıza, gün içerisindeki planlamalarınıza ve sağlık rituellerinize göre diyet programlarınızın hazırlanması hayatınıza dair çok şey kazandıracaktır.

Uzman Diyetisyen Tuğba Yaprak İstanbul Diyetisyen ofisinde Akasya Alışveriş Merkezinde danışanlarına hem yüz yüze hemde şehir dışında yada yurtdışındaki danışanlarına ise online diyet hizmeti vermektedir.