İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, Şavkar Cimnastik Spor Kulübü’nün olimpik milli sporcularının sağlık sponsoru oldu. Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, “Sporun, sağlıklı bir toplum için öncelikli olması gerektiğinin bilincindeyiz. Büyük başarılara imza atmış, bizleri gururlandıran sporcularımızın sağlık dolu bir yaşam sürmeleri en büyük dileğimiz” şeklinde konuştu.

Uzmanlardan iftar ve sahur uyarısı Uzmanlardan iftar ve sahur uyarısı

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, olimpik branşlar sağlık sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşması, Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba ve Şavkar Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin tarafından imzalandı. İEÜ Medical Point Hastanesi Ata Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Şavkar Cimnastik Spor Kulübü’nün olimpik milli sporcuları İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Adem Asil ve antrenörleri Yılmaz Göktekin’in yanı sıra kulübün minik olimpik sporcuları da katıldı.

“Sağlıkları bize emanet”

Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, “Sağlık, başarılı bir spor kariyerinin temelidir ve bu nedenle genç sporcularımızın sağlıklarını küçük yaşlardan itibaren desteklemek amacıyla buradayız. Medical Point Hastaneler Grubu olarak, en üst düzeyde kaliteli sağlık hizmeti sunma taahhüdümüzü sürdürürken, genç sporcularımıza küçük yaştan başlayarak sağlıklı olma bilincini kazandırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışıyoruz. Bu misyonla başlattığımız Zübeyde Hanım’ın Kızları Projesi bunun en güzel örneklerinden biri. Küçük yaşlardan itibaren çocuklarımızı sigara, alkol, madde kullanımı gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla bu projeyi başlattık” ifadelerini kullandı.

“Sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz”

Spora ve sanata verdikleri desteğin devam edeceğini dile getiren Veysi Kubba, “İmzalayacağımız bu anlaşmanın, sporcularımızın daha sağlıklı ve güçlü bir şekilde başarılarına ulaşmalarına katkıda bulunacağına inanıyor, birlikte geçireceğimiz bu dönemin başlangıcının bir hayli parlak olacağını düşünüyorum. Derdimiz, bizim geleceğimizi çocuklarımıza emanet etmek. Belki bu çocuklar dünya şampiyonu olacak. Biz de bununla gurur duyacağız. Genç yetenekleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

“Bizim için bu birliktelik çok önemli”

Şavkar Cimnastik Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin, “Bizler için Medical Point Hastanesi’yle yaptığımız bu işbirliği çok anlamlı. Çünkü cimnastik, en çok sakatlanmaların olduğu branşlar içerisinde. Her türlü özellikli işlemin yapıldığı bir hastanenin destek vermesi bizler için çok önemli. Cimnastik yapan sporcuların ameliyatlarını çok üst düzey doktorların yapması gerekiyor. Bizim için bu birliktelik çok önemli” ifadelerini kullandı.